perjantai 31. heinäkuuta 2015

Lyhtytuunauksia spraymaalilla!

Sadepäivänä (joita tänä kesänä on riittänyt) kiertelin kirppareilla ja kierrätyskeskuksessa. Muutama mielenkiintoinen esine tarttui mukaan:




Kuparisesta lampusta (joita muuten oli kaksi samanlaista) irrotin sähköjohdon. Ruskeasta kyntteliköstä irrotin kynttiläkupit. Sitten kaivoin esille spraymaalivarastoni ja aloitin "suihkimisen":


Tykkään käyttää spraymaaleja, koska niillä saa nopeasti aikaiseksi uutta pintaa. Kuparinen lamppupari näyttää nyt tältä, valkoinen on matta ja musta kiiltävä. Sisällä lasiset tuikkukupit sähkölamppujen tilalla:


Omenainen kynttiläteline muuttui ruskeasta mustaksi ja alunperin mustanharmaa lyhty kirkastui kerroksella harmaata spraymaalia:


Vähän enemmän aikaa meni ruskean kynttelikön tuunaamiseen. Liimasin lasiset tuikkukupit (nekin löysin kierrätyksestä) silikonilla kiinni. Tuikkukynttilät tuunasin nopeasti & helposti washiteipillä. Lisäksi koristelin kynttelikön muutamalla helmellä:











Huomenna vaihtuu jo elokuu. Muista toteuttaa unelmiasi myös silloin -ihan joka hetki!

-Sirpa

4 kommenttia:

  1. Mukava ihailla taitavan ihmisen tekemisiä ja samalla saada vinkkejä omiin juttuihin. Kiitos sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena! Mukavaa on tänne tekemisiään jakaa ja vielä mukavampaa on, jos joku niistä inspiroituu :)

      Poista
  2. Ihania löytöjä olet tehnyt ja lopputulokset nättejä. Kyllä spraymaali on niin hyvä keksintö. Mukavaa viikonloppua Sirpa tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvää ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!